MUFC

Maros-menti Utánpótlás FC

Támogatóink

Givaudan Hungary Kft.


Continental Contitech Makó



Makó Város Önkormányzata



Dancsi és Társa Kft.



Hanki-Ker Kft.



Magyar Labdarúgó Szövettség


Apátfalván is győzni tudtunk...

Apátfalva SC - MUFC 0:3 (0:0)
gól: Nagy Krisztián 40', Borbély Bence Boldizsár 60', Koczkás Benedek 68'
  
Már bajnokként utazott csapatunk a fantasztikus szezont produkáló Apátfalva csapatához. A mérkőzés méltó volt a két csapat helyezéséhez és egy nagyon szoros első félidőt követően egy kiállítás miatt emberhátrányba kerülő apátfalvi fiúk nem bírtak a cserékkel frissített makói legényekkel. A MUFC U14 megyei csapata így 1. helyen, 19 győzelem zárta a 2015./2016. évi bajnoki szezont, míg mögöttünk a dobogó második fokán az apátfalvi csapat, míg harmadik helyen a SZVSE végzett!
Gratulálunk a fiúknak és a két edzőnek Botlik Róbertnek és Erdélyi Mátyásnak!


BAJNOKCSAPAT!


Móravárosi Kinizsi - MUFC 1:5 (0:3)
gól: Nagy Krisztián 2 (12', 25'), Zsotér Bence 2 (38', 59'), Borbély Bence Boldizsár 7'

Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül kimondhatjuk, hogy a Megye U14 Kelet 2015./16. bajnoka a MUFC U14 csapata! Gratulálunk a fiúknak, edzőknek és a szülőknek egyaránt! Megérdemelt a siker egy óriási menetelés végén, bár a nagy rivális Apátfalva SC elleni találkozó még előttünk van. Reméljük a fiúk győzelemmel zárják a bajnoki szezont és ünneplik meg a bajnoki címet, még akkor is, ha erre nem hazai pályán kerül sor!


Tibó 4, Boldi 3


MUFC - Zsombó SE 7:2 (4:0)
gól: Szekeres Tibor 4 (14', 19', 29', 32'), Borbély Bence Boldizsár 3 (43', 47', 50')

Győzelmével csapatunk nagy lépést tett a bajnoki cím felé. Ehhez az kell, hogy a Móravárosi Kinizsi csapata ellen is győzni tudjanak a fiúk.


Két győzelemre a bajnoki címtől...


MUFC - Csanádpalota 9:0 (2:0)
gól: Nagy Krisztián 2 (17', 48'); Varga Viktor 21', Borbély Bence Boldizsár 46', Hartenstern Kevin 47', Nagy Ádám 58', Zsótér Bence 62', Kártyás Dávid 64', Szekeres Tibor 68'

Ősszel rögtön kezdésként a csanádpalotai csapattól szenvedte el eddigi egyetlen vereségét fiatal csapatunk, így különös pikantériája volt a találkozónak.
Most nem remegett meg a makói srácok lába, s könnyed sikerrel menetelnek tovább a bajnoki cím felé. Ám ehhez pénteken a fiúknak le kell győzniük a Zsombó SE csapatát, majd egy Móravárosi Kinizsi elleni idegenbeli siker bajnoki címet jelenthet a csapatnak.
Legnagyobb sajnálatomra nem láthattam a csapat mai sikerét, de reménykedem, hogy a bajnoki cím ünneplésén ott lehetek, és a csapattal együtt örülhetek sokad magammal együtt!
Hajrá, előre a bajnoki címért!!!!



Mesterhetes…


St. Mihály FC Sportegyesület - MUFC 1:10
gól: Borbély Bence Boldizsár 7 (2’, 3’, 13’, 31’, 39’, 49’, 54’); Engedi Krisztián 7’, Zsótér Bence 36’, Bódi Levente 62’

A megyei bajnokságban szereplő U14 csapatunk a hétvégén nagy lépést tett, ellenlábasaik botlásának is köszönhetően, a bajnoki cím felé. Csapatunk Szent Mihály FC ellenléptek pályára és Borbély Bence hét mesteri találatának köszönhetően magabiztosan hozták el a nagyon fontos 3 pontot. Csanádpalota csapata Szegeden botlott, míg a most szabadnapos Apátfalva az elmúlt hétvégén odahaza kapott ki a SZVSE csapatától (itt jegyezném meg, hogy a SZVSE az NB II. DAFC csapatából játszatott a megnyert találkozókon 8 játékost).
A csapat sorsa saját kezében van, hét közben kedden délután a MAK pályán pótolják a Csanádpalota csapata ellen elmaradt találkozót. Ezen a mérkőzésen és a következő három fordulóban is a győzelem az, ami biztosíthatja az annyira vágyott sikert, a bajnoki címet!


Egy mesternégyes és két mesterhármas


MUFC - Rendőr TE 10:1 (3:1)
gól: Borbély Boldizsár 4 ('8, '43, '54, '67); Varga Viktor 3 ('34, '41, '69); Nagy Krisztián 3 ('18, '49, '58)

Magabiztos, gólokban gazdag találkozón fektettük két vállra a tabella harmadik helyén álló Rendőr TE csapatát. Ez a győzelem azért is fontos volt, mert az első helyért folytatott küzdelemben az Apátfalva csapata odahaza bukott a Szegedi VSE ellenében. S bár továbbra is vezetik a tabellát, de a MUFC csapata két találkozóval kevesebbet játszott.



Egy tucat gól


MUFC-Szegedi VSE 12:0
gól: Nagy Krisztián 3, Bódi Lóránt 3, Varga Viktor 2, Zsótér Bence 2, Borbély Bence, Koczkás Benedek

A Szegedi Vasutas SE együttesén átgázolt a makói expressz és egy tucat találatot rámoltak a vendégek kapujába. Legközelebb a fiatal csapat két hét múlva lép pályára a jelenleg a tabellán 3. helyen álló Rendőr TE ellen, s rendkívül fontos lesz ez a találkozó (melyik nem az) a bajnoki végeredmény szempontjából!


Négy Varga Viktor gól a hétből...

UTC 1913 Labdarúgó Kft. - MUFC 1:7 (0:5)

gól: Varga Viktor 4, Borbély Bence Boldizsár, Víg Dávid, Kártyás Dávid

Szegeden sem tudtak kifogni a makói srácokon és újra magabiztos győzelemmel hozták haza idegenből a három pontot. 

Fél tucat a dorozsmai kapuba

MUFC - Kiskundorozsmai ESK 6:0 (3:0)

gól: Borbély Bence Boldizsár, Zsótér Bence Géza 2-2, Hartenstern Kevin, Szekeres Tibor

A tavasz első hazai bajnoki találkozóján a fiúk magabiztos játékkal fektették két vállra ellenfelüket. A versenyfutás a bajnoki címért tovább folytatódik az Apátfalva csapatával.



16 tojást tojt a "nyuszi" a Botlik csapatnak

Szőregi RSE - MUFC 0:16 (0:7)

gól: Borbély Bence Boldizsár 5, Bódi Lóránt 4, Varga Viktor 3, Víg Dávid, Nagy Ádám 2-2


A Botlik Róbert edzette fiatalok számára is elkezdődött a bajnokság. A tavaszi első találkozó a Csanádpalota csapata ellen, halasztásra került (2016.05.10. kedd), így pénteken léptek "először" pályára a srácok.
A tavaszi rajt jobban nem is kezdődhetett, hiszen a Szőregi RSE ellen 16 gólig jutott a csapatunk. Ezzel továbbra is a tabellát vezető Apátfalva nyomában maradtunk.