MUFC

Maros-menti Utánpótlás FC

Támogatóink

Givaudan Hungary Kft.


Continental Contitech MakóMakó Város ÖnkormányzataDancsi és Társa Kft.Hanki-Ker Kft.Magyar Labdarúgó SzövettségEgyesületi Program 2015/16

U7-U9-U11-U13

2009-2010

Mérkőzésjátékok szabályai

U6-7 korosztály

2007-2008

Mérkőzésjátékok szabályai

U8-9 korosztály

2005-2006

Mérkőzésjátékok szabályai

U10-11 korosztály

2003-2004

Mérkőzésjátékok szabályai

U12-13 korosztály

Gyermeklabdarúgás/Gyermek Egyesületi Program

A program célja: az egyesületi tömegbázis kialakítása, a sportághoz kötődés megszilárdítása, technikai alapok megteremtése, a játékkészség alapjainak lerakása, a kreativitás ösztönzése.

A program leírása: A program legfontosabb eleme a körzeti tornarendszer az U6-7, az U8-9 és az U10-11-es korosztályokban. Alapkövetelmény, hogy egy körzetben minimum 4-5 sportszervezet csapata szerepeljen a hatékony játék érdekében. A program tornarendező egyesületeket, egyesületi felkészítést és versenyeztetést támogat, a körzeti vezető edző, az alközpontvezető edző és a megyei utánpótlás koordinátorok szakmai felügyelete mellett. A körzeti tornákat az MLSZ által működtetett online adatbázisba regisztrálják a körzetvezető edzők. 

„BOZSIK - Gyermek Egyesületi Program - ELJÁRÁSI REND, SZAKMAI KÖVETELMÉNYEK”című dokumentum teljes részletességgel tartalmazza a program leírását.

A program elemei:
Hetente minimálisan 2 labdarúgó foglalkozás a sportszervezetben, 6 gyermeklabdarúgó torna/év a körzetben az U6-7, az U8-9 és az U10-11 korosztályban. 

Kibontakoztatási Program/Tehetségek Kiválasztása és Foglalkoztatása Alközpontokban

A program célja:
A körzetekben kiemelkedő, a nagypályás labdarúgásra alkalmas U12 korosztályú játékosok kiválasztása, majd U13 korosztályban történő foglalkoztatása, játékkészségük kiemelt fejlesztése a labdarúgó alközpontokban.

A program leírása:
A labdarúgó alközpontokban szereplő körzetválogatottak és az alközpont kiemelt sportszervezeteinek U12-es csapatai ősszel és tavasszal 2-2 alkalommal tornán vesznek részt, ahol a játékosok technikai készségeit mérik fel az MLSZ útmutatásai szerint, az alközpontvezető edző szakmai irányítása alatt. Ezt követően a kiválasztott U13-as korú fiú tehetségek kiemelt foglalkoztatása egész éven át az alközpontvezető edző szakmai irányítása alatt folytatódik, fókuszálva a játékkészség intenzív fejlesztésére.

A program elemei
Az alközponthoz tartozó körzetválogatottak és az alközpont kiemelt sportszervezeteinek U12-es csapatainak tornái az alközpontban "Tehetségek Kiemelt Foglalkoztatása" – Alközponti edzésközpontokban U13 korosztályban.