MUFC

Maros-menti Utánpótlás FC

Támogatóink

Givaudan Hungary Kft.


Continental Contitech MakóMakó Város ÖnkormányzataDancsi és Társa Kft.Hanki-Ker Kft.Magyar Labdarúgó Szövettség


Elveszített két pont...

MUFC-Duocor Bt. - Gyálarét-LS 2015 2:2 (2:0)

gólszerző: Boboicsov János Rafael 30', Bíró Tibor 36'

A jelentősen megerősödött Gyálarét 2015 csapatát fogadtuk a hétvégén, ezúttal az Erdei Ferenc téri műfüves pályán. A mérkőzés eleje jól alakult csapatnk számára, hiszen a klasszikus góllövő párosunk ismét betalált. Előbb a 30. percben Boboicsiv János volt eredményes, majd őt követve a 36. percben Bíró Tibor is megzörgette az ellenfél hálóját. Sajnos sérülés miatt két játékost Ruttkay Lászlót és Bíró Tibort kellet kényszerűségből cserélni. Ellenfelünk hatalmasat küzdve az 56. percben szépíteni tudott. Majd a korábban egy egyértelműnek tűnő büntetőt meg nem ítélő játékvezető egy újabb a hazai csapatot súlytó hibás döntést hozott mikor is Czebe Zoltán az 58. percben egy lerántásért kissé szigorúan piros lappal kiállította. A vendég együttes élt is az adódó lehetőséggel és a 70. percben kiegyenlítettek és ezzel be is állították a végeredményt is. Kissé bosszantó, hogy egymást követő két mérkőzésen is a játékvezetői ténykedés erősen befolyásolta a mérkőzések alakulását. De csapatunk nincs elkeseredve, küzdünk tovább tudásunk szerint!Gólcsörte...


Károlyi DSE-Szikáncs II. - MUFC-Duocor Bt. 5:4 (3:2)
gólszerző: Boboicsov János Rafael 23', 70'; Varga Attila 39', Ruttkay-Nedeczky László 47'

Nem mindennap látható gólgazdag találkozón maradt sajnos alul csapatunk a hétvégi fordulóban. A klasszikus kapus nélkül felálló együttesünk a mérkőzés egészén futott nem csak a labda, hanem a vendéglátók után is.
Négy alkalommal sikerült a hazai előnyt ledolgozni, de az ötödik találatra már nem érkezett válasz a Maros-parti együttestől. Sajnos így nem kis meglepetésre megszerezte első győzelmét a hazai együttes.


Félórányi játék után végeredmény...


Földeák TC U19 - MUFC-Duocor Bt. 1:2 (1:2)
gólszerző: Bíró Tibor 15', Boboicsov János Rafael 28'

A földeáki találkozóra a Duocor csapata elég tartalékosan tudott elutazni, hiszen két meghatározó játékos Baranyi istván és Gera Attila is sérülés miatt kidőlt a sorból. Ennek ellenére optimistán néztünk a találkozó elé.
Még igazán csapatunk fel sem tudott pörögni, a hazai csapat már meg is szerezte a vezetést, de szerencsére Bíró Tibor találatával gyorsan megérkezett csapatunk részéről a válasz. Sőt az első félóra végén már a makói csapat szerezte meg a vezetést, s ezzel ki is alakították a későbbi végeredményt is.
Bár lehetőségek még akadtak mind két csapat előtt, a kapusoknak már nem kellett maguk mögé nyúlni, így értékes sikerrel zárták a fordulót a Duocoros srácok!Küzdelemből jeles...


MUFC-Duocor Bt. - Kiskundorozsmai ESK II. 2:3 (1:0)
gólszerző: Bíró Tibor 10', Kapa Márk (öngól) 82'

Csapatunk emelt fővel hagyhatta el a hétvégén lejátszott mérkőzés után a pályát, még úgy is, hogy a találkozó vereséggel zárult.
Várható volt, hogy nehéz mérkőzés elé néz a csapat, hiszen a vendégek szerény keretüket a felsőbb osztályban szereplő csapatból erősítették meg. Így egy rutinosabb, gyorsabb csapattal kellett hazai pályán megküzdenie a Botlik legénységnek.
A vendégeket sikerült is meglepni a labdarúgóinknak, hiszen Bíró Tibor találatával a 10. percben együttesünk megszerezte a vezetést. Ellenfelünk a kezdeti sokkból magához térve rendre vezette támadásait, de védelmünk egy ideig megálljt parancsolt a dorozsmai csatároknak. Sajnos a 74. majd a 78. percben kapiulált az addig határozott hátsó alakzat, de a 82. minutumban sikerült kiegyenlíten a vendégek előnyét.
Hiába a szív és a lelkesedés a vége előtt két perccel a jobb erőnléttel bíró vendég csapat újra megszerezte a vezetést, mellyel sajnos pontokat vittek el a Maros-partjáról, bár a döntetlenre rászolgált volna a hazai együttes.

Bíró Tibor triplázott...

MUFC-Duocor Bt. - KEAC 4:2 (3:0)

gólszerzők: Bíró Tibor 4', 34', 54'; Boboicsov János Rafael 20'

Kilencven percnyi játék után hármas játékvezetői sípszóval sikerrel zárult első hazai mérkőzése a csapatnak. A vendégek csere nélkül érkeztek, s egy sajnálatos sérülés is nehezítette csapatuk játékát, de végig sportszerűen küzdöttek a pályán. A két sportszerű csapat mérkőzéséből a hazai csapat jött ki eredményesebben, köszönhetően a három találatig jutó Bíró Tibornak.  Bár az adódó lehetőségekből csupán négy alkalommal voltunk eredményesek most ez is elégnek bizonyult a sikerhez. Ezzel a csapatunk az új idényben megszerezte első három pontját, s jelenleg a tabella 6. helyén áll.


Egyenlőtlen feltételek...


UTC 1913 II. - MUFC-Duocor Bt. 4:0 (3:0)

Az első bajnoki rajt, nem indult sikerrel, bár tudtuk, hogy csapatunknak nem lesz könnyű dolga. A mérkőzésen a cél a tisztes helytállás volt, ha a küzdelmet nézzük az eredménytől függetlenül sikerült is, hiszen a nagyobb arányú vereség is benne lehetett volna a sokkal technikásabb csapat játékában. A kezdő mérkőzést kapus és a két belső védőn hiányában kellett megvívni, ami meg is mutatkozott, persze akik őket pótolták a legjobb tudásukat és lelkesedésüket adták bele a mai mérkőzésbe, így négy gólos vereséget szenvedtünk az UTC otthonában.
A jegyzőkönyvet böngészve felfedezhetjük, hogy az UTC Megye I keretéből 3 illetve a Megye U19 csapatból 7 játékost is bevetett a hazai együttes, s így azért ez a vereség akár tisztes helytállásnak is minősülhet.
A következő hétvégén egy Megye IV es csapat a KEAC csapata lesz a vendégünk így két olyan csapat mérkőzik meg egymással ahol egyenlőek a feltételek.